Kontakta oss för information om flygkurser eller individuell terapi. Vi håller kurser och föreläsningar på företag och inom offentlig sektor över hela Sverige.

Mottagning Stockholm

Flygfobi.se
Tomoto AB
Handelsvägen 24
122 32 Enskede

T-bana: Sandsborg

Telefon 08-649 15 00
E-post info@flygfobi.se

Mottagning Malmö

Flygfobi.se
Tomoto AB
Sturup flygplats, Sturup Airport Hotel
Bramstorpsvägen 25
230 32 Malmö-Sturup

Hållplats: Sturups flygplats

Telefon 08-649 15 00
E-post info@flygfobi.se

Några länkar till företag som vi samarbetar med

scenskräck.com
Terapia Institutet är en privat klinik för samtalsterapi i Enskede, södra Stockholm, inte långt ifrån Globen. Vi består av en grupp av privatpraktiserande psykoanalytiker, samtalsterapeuter och kroppsterapeuter med mångårig erfarenhet och utbildning inom sina respektive områden. De flesta söker oss privat eller kommer via sin arbetsgivare.

terapiainstitutet.bokadirekt.se vår bokningssida online

kursledarskap.se
Kurser för medarbetare och ledare inom medarbetarskap och konflikthantering inom offentlig och privat sektor. Vanligaste kursen är HUR BEMÖTER DU ILSKA OCH RÄDSLA – om relationer och samarbete på arbetsplatsen.

kompetensstudion.se
Fler kurser för medarbetare och ledare inom offentlig och privat sektor. Vanligaste kurserna är ”Det vi irriterar oss på hos andra säger något om oss själva”, ”Konflikträdsla och tryckt stämning – eller öppet och rakt arbetsklimat”, ”Så kan du som chef förebygga och minska medarbetares stress och konflikter”.